CHRISTI, NEGA TELESA, ZDRAVJE, WELLNESS TER LEPOTA, KRISTINA ŠESEK S.P.

Izdelki

Naravno kozje milo

Naravno kozje milo je izdelano po hladnem postopku.

Sestavine:

  • kozje mleko
  • olivno olje
  • kokosovo olje
  • druga zelišča
Naravno kozje milo Christi

KRISTALNE KAPLJICE

MEDICINA ZDRAVI, NARAVA OZDRAVI – KRISTALNE kapljice

V zadnjem času je prišlo do preporoda v raziskovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih.

Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja.

Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti.

Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to!

Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so terapija, ki jo potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma.

“Misli dajo rojstvo kreativni sili, ki ni niti elementalna niti zvezdna. Misli ustvarijo nova nebesa, nov nebeški svod, nov vir energije, od koder nove umetnosti potekajo. Ko se človek zaveže ustvariti nekaj, ustvari nova nebesa, od koder delo, ki ga želi ustvariti, teče v njega. V takšnem primeru človeka je on veličastnejši od nebes in zemlje.”

Philipus Aureolus Paracelsus

CENIK KRISTALNIH KAPLJIC

Steklenička z posamezno kapljico – promo 25 € – redna cena 30 €

Mix 3 kapljic skupaj – promo 25 € – redna cena 30€

Mix 6 kapljic skupaj – promo 30 € – redna cena 35 €

Mix 9 kapljic skupaj – promo 35 € – redna cena 40 €

Mix 12 kapljic skupaj – promo 40 € – redna cena 45 €

Možna je dostava po pošti ali osebni prevzem pri Christi. Za vse informacije smo dosegljivi na 051 892 087.