IZDELKI

Na voljo so vam:

• Kristalne kapljice
• Različna mila
• Palo Santo – Sveti les (Bursera Graveolens)

KRISTALNE KAPLJICE

V zadnjem času je prišlo do preporoda v raziskovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih.

Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja.

Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti.

Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to!

Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so terapija, ki jo potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma.

“Misli dajo rojstvo kreativni sili, ki ni niti elementalna niti zvezdna. Misli ustvarijo nova nebesa, nov nebeški svod, nov vir energije, od koder nove umetnosti potekajo. Ko se človek zaveže ustvariti nekaj, ustvari nova nebesa, od koder delo, ki ga želi ustvariti, teče v njega. V takšnem primeru človeka je on veličastnejši od nebes in zemlje.”

Philipus Aureolus Paracelsus

Naravna zeliščna mila

Naravno milo je izdelano po hladnem postopku.

Sestavine:
• zeliščno olje,
• olivno olje,
• kokosovo olje in
druga zelišča.

Palo Santo – Sveti les (Bursera Graveolens)

Spada med najbolj aromatične vrste lesa. Od davnin je znana njegova uporaba v ljudski medicini med domorodci. Pomaga pri čiščenju in odpravljanju slabe energije v prostoru, odganja zle duhove, spodbuja meditacijo in duhovno iskanje ter se zato uporablja pri delu z energijami. Sam dim ima izredno močno aromo ki se širi po prostoru ter nam daje močno pozitivno energijo ter nam pozimi pomaga pri raznih obolenjih dihal ter lajša sam potek bolezni.

Uporaba:
• Meditacija in duhovno iskanje:
Zažgite 1 palčko v kadilnici.

• Za čiščenje in odstranjevanje slabe energije iz doma:
Prižgite palčko, jo primite z roko in se sprehodite po predelu, s katerega želite odstraniti slabo energijo.

• Odganjanje insektov:
Zažgite dišečo palčko ter z dimom odženete insekte.

Palčko lahko uporabite dokler ne pogori v celoti (večkrat).