Kdo je Christi?

Kristina Šesek je dolgoletna maserka klasične masaže, kot tudi Reiki mojstrica, terapevtka po Inka Munay Ki tradiciji, ki vključuje šamanski način po južnoameriški tradiciji. Je varuhinja starodavnih znanj, kot so sveti Maya Tzolkin koledar in spiritualne terapije.

Njena rojstna izvorna energija po svetem Tzolkin zapisu je Wukub’ Ix ali 7 Jaguar, ki je v samem bistvu srčna šamanka, močno povezana z rastlinskim in živalskim svetom. Njeno poslanstvo je tako prebuditi starodavna znanja in modrosti za opolnomočiti ženskost v sebi in to deliti z vsakem in vsem. Pri svojem delu uporablja kristale, kadila, šamanske bobne, molitve, zelišča, glino in druge naravne elemente in sestavine za nego telesa in duha.

Svoje znanje redno nadgrajuje in ga prepleta v svoj vsakdanjik ter o tem srčno in navdušeno poučuje tudi druge. V Bruslju se je šolala za masaže in terapije po MANTAC CHIA metodi TOK SEN (terapija z lesenim orodjem) in CHI NEI TSANG (abdominalna masaža trebuha). Poučuje tudi QI GONG jogo.

CHI NEI TSANG – Gostovanje v televizijski oddaji KLEPET OB KAVI. Kako z masažo trebuha vzpostaviti energijski pretok in doseči ravnovesje?
CHI NEI TSANG

Gre za unikatno energijsko-terapevtsko tehniko, pri kateri z uporabo mehaničnih in zvočnih vibracij delujemo globoko skozi mišične ovojnice v mišice.

Vibracije lesenih kladivc tako potujejo skozi tkivo telesa, s čimer sprostimo pretok energije, sprostijo se med seboj zlepljena tkiva, vzpostavljajo gibkost in elastičnost telesnih tkiv, izboljšajo cirkulacijo krvi, zmanjšujejo bolečine, ki so nastale zaradi nepravilne in toge drže telesa, ter zaradi sproščanja toksinov in vode iz telesa celostno regenerirajo telo.

TOK SEN

Napetosti, strah, skrbi in vsakdanji stres se namreč akumulirajo in skoncentrirajo prav na tem področju ter povzročajo fizične zatrdline in vozličke, ki zavirajo prost pretok energije skozi te sisteme.

Spoznali boste taoistično tehniko masaže trebuha, Chi Nei Tsang, ki direktno masira notranje organe, jih razstruplja, energizira in okrepi, ugodno pa vpliva tudi na pretok krvi, limfe in živčni sistem.

Seveda bomo zadevo testirali. Baje se da iz trebuha ugotoviti, v kakšnem psiho-fizičnem stanju je posameznik …

TOK SEN – Gostovanje v televizijski oddaji KLEPET OB KAVI. Le kaj novega bomo izvedeli o naši Mariji?